Remedial Teaching Huizen

Snel leren = leuk leren

Huiswerk maken kan een hele opgave zijn, zowel voor leerlingen als voor hun ouders. Bij de cursus Snel leren = leuk leren, leert uw kind hoe hij of zij sneller en beter kan leren. Huiswerk wordt hierdoor leuk(er) en uw kind krijgt weer grip op zijn of haar agenda. In zes lessen leert uw kind:

  • 2 tot 4 keer sneller lezen
  • Meer en makkelijker onthouden
  • Beter plannen en organiseren
  • Samenvatten met mindmaps
  • Geheugentechnieken
  • HOE te leren

De oefeningen worden zoveel mogelijk gedaan met het huiswerk dat toch al gemaakt moet worden, dus de cursus kost weinig extra tijd. Bovendien kan uw kind na de eerste les direct starten met het trainen van de leessnelheid. De cursustijd is daarmee al snel terug verdiend. Van de vaardigheden die uw kind aangeboden krijgt tijdens de cursus kan het de rest van zijn of haar studietijd plezier hebben! Via deze link is uitgebreide informatie over de cursus te vinden.

De cursus Snel leren = leuk leren wordt bij voldoende aanmeldingen gegeven in kleine groepjes van 2 tot 4 leerlingen in zes lessen van 1 uur. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursusreeks kunt u kiezen voor een individuele cursus.

Opgeven voor de cursus kan het hele jaar door. 

Opgeven kan via het contactformulier

De cursus kost €295,- (inclusief btw) voor zes lessen van één uur. Het cursusboek, het werkboek en de benodigde materialen zijn bij deze prijs inbegrepen. De cursus kan ook individueel gevolgd worden. De kosten bedragen dan €324,95 (inclusief btw). Bij de individuele cursus worden de data in overleg vastgesteld.

Actief leren leren

Actief leren leren is een vervolgcursus op Snel leren = leuk leren, maar is ook prima apart te volgen. De cursus is bedoeld voor leerlingen vanaf 3 HAVO t/m 6 gymnasium. Waar Snel leren = leuk leren vooral gericht is op de basis van leren leren, plannen en snellezen, gaat Actief leren leren dieper in op het leren leren en komen zaken als leerhouding en leergedrag aan bod. Via deze link is uitgebreide informatie over de cursus te vinden.

De cursus Actief leren leren wordt bij voldoende aanmeldingen gegeven in kleine groepjes van 2 tot 4 leerlingen in zes lessen van 1 uur. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursusreeks kun je kiezen voor een individuele cursus.

Opgeven voor de cursus kan het hele jaar door. 

Opgeven kan via het contactformulier

De cursus kost €295,- (inclusief btw) voor zes lessen van één uur. Het cursusboek, het werkboek en de benodigde materialen zijn bij deze prijs inbegrepen. De cursus kan ook individueel gevolgd worden. De kosten bedragen dan €324,95 (inclusief btw). Bij de individuele cursus worden de data in overleg vastgesteld.

Snel & Actief leren

Vind je het lastig om te kiezen welke cursus je wilt doen? Er is nu een uitgekiende mix van de belangrijkste onderdelen uit Snel leren = leuk leren en Actief leren leren. Deze cursus heet Snel & Actief leren. Via deze link is uitgebreide informatie te vinden over deze cursus.

De cursus Snel & Actief leren wordt bij voldoende aanmeldingen gegeven in kleine groepjes van 2 tot 4 leerlingen in zes lessen van 1 uur. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursusreeks kunt u kiezen voor een individuele cursus.

Opgeven voor de cursus kan het hele jaar door. 

Opgeven kan via het contactformulier

De cursus kost €459,- (inclusief btw) voor negen lessen van één uur. De cursusboeken, werkboeken en de benodigde materialen zijn bij deze prijs inbegrepen. De cursus kan ook individueel gevolgd worden. De kosten bedragen dan €499,- (inclusief btw). Bij de individuele cursus worden de data in overleg vastgesteld.

Study Smart

Voor studenten is er nu Study Smart. WO en HBO studenten leren tijdens deze cursus hoe zij hun studiewerk efficiënt en effectief aan kunnen pakken. Zowel studeerhouding als studeergedrag komen aan bod. Via deze link is uitgebreide informatie over de cursus te vinden.

Opgeven voor de cursus kan het hele jaar door. 

Opgeven kan via het contactformulier

De cursus kost €415,- (inclusief btw) voor zes lessen van anderhalf uur. Het cursusboek en de benodigde materialen zitten bij deze prijs inbegrepen. De cursus kan ook individueel gevolgd worden. De kosten bedragen dan €486,- (inclusief btw). Bij de individuele cursus worden de data in overleg vastgesteld.

Op weg naar… de brugklas

Speciaal voor leerlingen uit groep 7/8 (het hele schooljaar) en de brugklas (tot de herfstvakantie) is er Op weg naar… Snel leren = leuk leren. In 3 lessen van 1 uur leert uw kind:

  • Agenda: gebruiken en bijhouden
  • Focuslezen
  • Mindmappen
  • Woordjes en begrippen leren

De cursus Op weg naar… Snel leren = leuk leren wordt geven in kleine groepje van 1 tot 4 leerlingen in drie lessen van 1 uur.

Opgeven voor een individuele cursus kan het hele jaar door. 

Opgeven kan via het contactformulier

De cursus kost €99,50 (inclusief alle benodigde materialen) voor drie lessen van één uur. Bij vervolginschrijving voor de cursus Snel leren = Leuk leren ontvangt uw kind het cursusboek ter waarde van €29,95 cadeau. De cursus kan ook individueel gevolgd worden. De kosten bedragen dan €120,-. Bij de individuele cursus duren de lessen drie kwartier en worden de data in overleg vastgesteld.

Meer informatie over deze cursussen vindt je op www.studielift.nl.